De mooiste looks van prinses Diana om te kopiëren | mode meid

2021-11-16 11:03:45 By : Ms. Zero Tse

Geen koninklijk stijlicoon is meer aanwezig in de modewereld dan wijlen prinses Diana. Sinds The Crown kunnen we niet meer om haar stijl heen – en, bewust of onbewust, heb je zeker iets in je kast dat geïnspireerd is op haar uiterlijk. Benieuwd naar meer? We hebben vier iconische looks voor je op een rij gezet die je meteen kunt kopiëren.

Nu Spencer in de bioscoop draait, blaast Diana's stijl de modewereld nieuw leven in. Haar iconische kapsels en outfits. Eerder lieten we je zien hoe je je kunt kleden als een zomerse Diana, nu is het tijd om in haar meest iconische looks te duiken - en ze een 21e-eeuwse update te geven. Kijk en shop.

Een verkleedfeestje plannen? Dan is er geen betere look dan Diana in haar beroemde wraakjurk. Het verhaal gaat als volgt: nadat de media hoorden van de affaire van Charles, werd Diana een tijdje niet in het openbaar gezien. Haar terugkeer in de publieke wereld zorgde voor veel opschudding. Gekleed in een ultra-sexy jurk, hoge hakken en high-end sieraden, liet ze de buitenwereld zien dat niemand haar neer kon halen.  

Mouwloze midi-jurk met riem

Panty Tummy Control 100denier Zwart

LK Bennett | de bijenkorf

LK-Bennett Dora leren clutch

Oorknopjes in 14 karaat goud met zirkonia 7213YZI

Een beeld van Diana dat niet vaak de ronde doet. Haar stoere kant en de intens blije blik in haar ogen zijn bijna ontroerend. Combineer een bikerjack, chunky oorbellen en een versleten jeans en voilà: Diana to the fullest. 

rechte jeans met hoge taille HelaPW lichtblauw denim

Chuck Taylor All Star High Top hoge sneakers

Quinsin gewatteerde shopper met verwijderbare telefoonhoes

Zelfs op vakantie zag Diana eruit alsof ze er doorheen kon komen, hier in een chique lichtgeel linnen pak en gouden ballerina's.

Stretchbroek Siena in een cleane look met blinde sluiting

Korte blazer CELESTE in stijlvolle trendkleur

Holiday Fuzz T-shirt met print op voor- en achterkant

Na de wraakjurk is deze look van Diana het meest gekopieerd. Hoge laarzen, jeans, trui en jas zorgen voor een sportieve en toch chique uitstraling. Onmiskenbaar Diana.

Kate Boyfriend Jeans C - Middenblauw - Dames

Herschel Supply Co. | Foot Locker

Het was geen geheim dat Diana zich op de ski's als een vis in het water voelde. Ze heeft een glimlach van oor tot oor op elke wintersportfoto die er van haar bestaat. Gezien de zonnige foto's en haar stijlvolle outfit begrijpen we dit wel. 

Runner hoge taille bootcut fit skibroek met riem

Ten slotte was prinses Diana de koningin van de casual chique stijl. Ze wist zich altijd netjes, een beetje casual te kleden - en tegelijkertijd koninklijk waardig. Op deze foto uit 1981 weet ze zelfs hoe ze een tuinbroek mooi moet maken. 

Leni losvallende cropped tuinbroek in denim met gekleurde wassing

Yza schoudertas van wolmix met pied-de-poule patroon

Zo kleed je je deze zomer als de iconische prinses Diana

De meest voorkomende trouwjurkcodes

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Fashionchick houdt van… Sinterklaas Mode Lees ook De jassentrends voor herfst/winter 2021/2022 Mode Lees ook Cadeau-inspiratie nodig? Foot Locker helpt je! Mode Lees ook Goed nieuws voor iedereen die graag zwart draagt ​​Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

De jastrends voor herfst/winter 2021/2022

Cadeau-inspiratie nodig? Foot Locker helpt je!

Goed nieuws voor iedereen die graag zwart draagt

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.